Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se spală şi se curăţă de solzi şi oase somonul (dacă mai este cazul) apoi se tamponează cu un şervet.
Intr-un borcan se pun cimbru, rozmarin, sos de soia, muştar, piper, ulei şi zeama stoarsă de la o jumătate de lămâie. Se închide borcanul şi se agită de câteva ori pentru a se amesteca ingredientele. Sosul rezultat se pune peste medalioanele de somon, se amestecă bine şi se dă la frigider pentru 2 - 3 ore.
Medalioanele de somon se pun pe grătarul încins unde se lasă 7-10 minute pe o parte apoi se întorc cu ajutorul unei palete şi se mai lasă pe grătar 6-7 minute. Pe bucata mea de somon am pus şi pastă de ardei iute.
Un deliciu. Noi l-am servit cu broccoli dar este la fel de bun lângă o garnitură de cartofi sau alte legume.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult